Shop

ags_200-400_en_l
 • Nošene prskalice AGS 200-400 EN/L

  Opis Proizvoda

  Nošene prskalice AGS 200-400 EN/L

  Prskalica je namenjena zaštiti poljoprivrednih useva. AGROMEHANIKA je u skladu sa strožijim zakonima razvila u zapadnoj Evropi celi niz prskalica koje sa odgovarajućim dodatcima zadovoljavaju najstrožije standarde zapadne Evrope i pružaju lakše postupke za zaštitu bilja.
  Pored glavnog rezervoara, pri ovoj grupi prskalica su obavezni sledeći dodatci:
  • Rezervoar za čistu vodu, koji je potreban za čiščenje mašine posle prskanja bilja sa zaštitnim sredstvom i ima sledeće funkcije:
   • Po završenom prskanju potpuno čiščenje svih unutrašnjih delova prskalice (rezervoar, filter, pumpa, regulator, mlaznice…)
   • delimično čiščenje prskalica, obuhvata čiščenje filtera, pumpe, regulatora i mlaznice. Pri čišćenju se ne menja koncentracija zaštitnog sredstva u rezervoaru.
  • Rezervoar sa čistom vodom, koji služi za pranje ruku pri radu sa raznim zaštitnim sredstvima.
  Prskalice tipa EN spadaju u razred savremenih prskalica sa uskim polietilenskim rezervoarom, zaobljenim ivicama, glatkim unutrašnjim zidovima i sa nagnjenim dnom. Konstrukcija prskalice garantuje od traktora do prskalice kratku težištnu razdaljinu, dobro mešanje zaštitnog sredstva, jedinstveno čiščenje prskalice i pražnjenje rezervoara.

  Korisnici imaju na izbor sledeće modele: AGS 200 EN, AGS 300 EN, AGS 400 EN/L. Dodatna oprema je veoma bogata i može zadovoljiti i najzahtevnijeg kupca.