O nama

“U životu sam dobio samo jednu nagradu iz ruku Meše Selimovića 1958. godine. Drugu nagradu dali su mi radni ljudi Jugometal-a. Jugometal nagradi svakog domaćina koji dođe poslom u ovaj dom. Poznajem mnoge domaćine koji ovde dođu da se odmore a ne kupe jer se ovde ne trguje nego prodaje. Vi znate da je produhovljena domaćinska prodaja vid umetnosti.”

Dr Luka Radoja

Preduzeće JUGOMETAL d.o.o. Svilajnac osnovano je 1990. godine. Višegodišnji rad, saradnja sa poljoprivrednicima, poslovnost i posvećenost potrebama kupaca, doprineli su da  JUGOMETAL postane lider u prodaji poljoprivredne mehenizacije.

Naš prodajni program sačinjavaju traktori inostranih proizvođača YTO, SOLIS, TAFE, ZETOR, URSUS, BELARUS, MAHINDRA, HATTAT, JOHN DEERE i dr. Takođe, zastupamo i prodajemo proizvode domaćih proizvođača priključnih mašina FPM AGROMEHANIKA iz Boljevca, MORAVA, MAJEVICA, i dr. kao i proizvode renomiranih firmi iz okruženja SIP Šempeter, INO Brežice, Gorenc Slovenija, Agromehanika Kranj Slovenija, ME-GA iz Hrvatske, ČELMAK iz Turske i mnogi drugi.
Osim prodaje , naša firma  obavlja i usluge servisiranja, zahvaljujuci odlično organizovanoj servisnoj službi, opremljenoj originalnim rezervnim delovima.