Servis

Naša kompanija poseduje značajno iskustvo u prodaji već dugi niz godina, a u poslednje vreme sve veću pažnju poklanjamo post-prodajnim uslugama u vidu formiranja stručne servisne službe i snabdevanja originalnim rezervnim delovima.

Godinama unazad snabdevamo domaće tržište sa originalnim delovima priključnih mašina slovenačkog proizvođača SIP ŠEMPETER a u skorije vreme i delovima za domaće traktore IMT i IMR. Takođe u našem servisnom centru možete dobiti usluge servisiranja pomenutih traktora i mašina.

JUGOMETALomogućava snabdevanja rezervnim delovima  MASSEY FERGUSON traktora na teritoriji Srbije kako bi zadovoljio sve zahteve kupaca.

Originalni delovi MASSEY FERGUSON su veoma značajni ukoliko želite da pravilno održavate i očuvate vaš traktor. Izrađuju ih ljudi koji veoma dobro poznaju mašine i apsolutno su pouzdani jer pružaju garanciju kvaliteta, efikasnost i dugotrajnost vašeg traktora.

Ukoliko se snabdevate originalnim rezervnim delovima vaš zastoj u radu će biti minimalan zato što je svaki deo uvek dostupan, čak i čitavi motori. Takođe, moćićete da nabavite sve delove za vaš traktor u narednih 10 godina od prestanka serijske proizvodnje određenog modela traktora. Novi rezervni delovi imaju garanciju od 12 meseci ukoliko zamenite vaš dotrajali deo sa originalnim delom.