Servis

Naša kompanija poseduje značajno iskustvo u prodaji već dugi niz godina, a u poslednje vreme sve veću pažnju poklanjamo post-prodajnim uslugama u vidu formiranja stručne servisne službe i snabdevanja originalnim rezervnim delovima.

Godinama unazad snabdevamo domaće tržište sa originalnim delovima priključnih mašina slovenačkog proizvođača SIP ŠEMPETER a u skorije vreme i delovima za domaće traktore IMT i IMR. Takođe u našem servisnom centru možete dobiti usluge servisiranja pomenutih traktora i mašina.

Kao distributer MASSEY FERGUSON traktora na teritoriji Srbije, JUGOMETALomogućava brzi servis snabdevanja rezervnim delovima kako bi zadovoljio sve zahteve kupaca.

Originalni delovi MASSEY FERGUSON su veoma značajni ukoliko želite da pravilno održavate i očuvate vaš traktor. Izrađuju ih ljudi koji veoma dobro poznaju mašine i apsolutno su pouzdani jer pružaju garanciju kvaliteta, efikasnost i dugotrajnost vašeg traktora.

Ukoliko se snabdevate originalnim rezervnim delovima vaš zastoj u radu će biti minimalan zato što je svaki deo uvek dostupan, čak i čitavi motori. Takođe, moćićete da nabavite sve delove za vaš traktor u narednih 10 godina od prestanka serijske proizvodnje određenog modela traktora. Novi rezervni delovi imaju garanciju od 12 meseci ukoliko zamenite vaš dotrajali deo sa originalnim delom.