Shop

Početna strana Polj. mašine Kosačice Turska Rotaciona kosačica Agrisprint 135-165
12_EKO_165lik_Tamburlu_ayr_Bime_Makinesi
 • Rotaciona kosačica Agrisprint 135-165

  Kategorija: .

  Opis Proizvoda

  Rotaciona kosačica 1,65

  Ukupna dužina:950 mm
  Ukupna širina:2850 mm
  Ukupna visina:1000 mm
  Težina:350 kg
  Radni zahvat:1350-1650 mm
  Radni kapacitet:1,5 ha/h
  Broj bubnjeva: 2 kom
  Broj noževa: 8 (1,35) – 6 (1,65) kom
  Potrebna snaga traktora:40 KS
  P.T.O.:540 obr/min
  Radna brzina: 8-10 km/h
  Ukupna dužina noža: 106 mm
  Ukupna širina noža: 46,5 mm
  Debljina noža: 3 mm

  Naša AGRISPRINT kosačica ima veći kvalitet od drugih zbog svojih visokih performansi i pouzdanosti. Naša mašina je
  proizvedena od strane ,,CELMAK”-a, sa iskustvom od 1973. god., služiće Vas mnogo godina u košenju sa svojom konstrukcijom koja ne zahteva servis posle prodaje.
  Snaga sa traktora na kosaĉicu se prenosi preko P.T.O. vratila (540 obr/min). Seĉiva na dva bubnja se kreću u suprotnim smerovima jedan od drugog, stvarajući centrifugalnu silu, zatim dolazi do sečenja trave, deteline, itd.. Kosačica je konstruisana za svaku vrstu farmi, i dizajnirana za traktore male i srednje konjske snage i razvijena od strane tehnologije koja se koristi pri izradi top modela. Za lakši transport, mašina ima ručicu za vertikalno dizanje ili po zahtevu kupca može da se ugradi sistem za hidrauliĉko podizanje. Brzina okretanja noževa je 60-80 m/s, i sa ovim brzina mogućnost povrede je veoma velika.
  Zbog rada sečiva pri ovako velikim brzinama ukupni radni kapacitet kosačice je izuzetno dobar. Jedna od osnovnih karakteristika mašina je da i pri radu sa traktorima sa najmanjim brojem konjskih snaga, mašina radi savršeno i seče mokre i bočno oborene trave i deteline bez problema. Kroz razmak između gornjeg dela bubnja i donjeg dela bubnja sečiva se kreću u slobodnim oscilacijama. Ovako konstruisana ima veoma dobru zaštitu od mogućih oštećenja. Preko sistema sa federima kosačica može da radi i na nepristupačnim mestima i ovaj sistem takođe može da spreči moguća oštećenja na mašini.